Nieuws - Voorbeschouwingen SKG - SKL Doorslaar (24/02/2018)

HLN_logo_pos.png

Ken Stevens: "Thuisreputatie in stand houden"

Grembergen ontvangt Doorslaar. En dat betekent dat zondag de tweede en de derde uit tweede provinciale C tegenover elkaar staan.

"Het wordt ongetwijfeld een lastige klus", weet Ken Stevens. "We zijn daar verloren en dat smaakte toen bitter, want er zat meer in. We hadden ook meer verwacht. Traoré is een gevaarlijke spits. De eerste mogelijkheid die hij kreeg, daar scoorde hij op. Maar wij moeten ervoor zorgen dat onze vesting oninneembaar is. Onze thuisreputatie staat er. En het gelijkspel tegen Buggenhout is verwerkt. Vorige week was zeker niet iedereen op niveau. We kunnen zelfs spreken van een collectieve offday. Die mogen we dit weekend niet weer hebben. We staan drie punten achter Doorslaar en als we niet verliezen kunnen we sowieso een goede zaak doen. Dat is uiteraard ook de bedoeling. We moeten wel allemaal top zijn om iets te rapen, dat weten we. Maar niemand moet gemotiveerd worden voor deze topper. En hopelijk kunnen we die winnend afsluiten." (SVOD)

NB_logo_pos.png.gif

Ken Stevens beseft dat het beter moet dan vorige week: “Iets recht te zetten”ken s.jpg

Wie echt in het spoor van leider Sparta Waasmunster wil blijven, wint best het komende duel tussen de nummer drie Grembergen en de bezoekende nummer twee Doorslaar. Bij de leiders, die zaterdag al tegen staartploeg Buggenhout spelen, kijkt men met veel interesse naar de komende topper.

"Dat kan een extra stimulans voor ons zijn", zegt Ken Stevens. "We zijn niet echt met het klassement bezigen bekijken alles zoals steeds week per week. Maar dat Doorslaar een goede ploeg is en dat het een pittig matchke zal worden is wel zeker. De sterkte van Doorslaar ligt zeker vooraan want met Traore hebben ze daar een heel goede spits lopen. Die moeten we aan banden zien te leggen zonder de rest uit het oog te verliezen. Zelf hadden we zondag op Buggenhout een collectieve offday en dus hebben we naar onze supporters toe wat recht te zetten. Om te bewijzen dat het iets eenmalig was" (DDD)

Serieuze test voor Doorslaar

Met een zes op zes tegen de staartploegen Buggenhout en YB Beveren wist Doorslaar zich te herpakken. In de topper op Grembergen zal duidelijk worden of de Lokeraars nog echt titelhoop mogen koesteren.

Grembergen wordt inderdaad een serieuze test voor onze gehavende ploeg”, beseft de ervaren Mustafa Erkoç. “Volgens het klassement is dat een topaffiche, nu moeten we dat tussen de lijnen waarmaken. Naar verluidt is Grembergen ook een voetballende ploeg, hopelijk laat hun terrein dat ook toe. Door blessures en schorsingen moeten wij weer schuiven. Ik speel al 14 jaar voor een eerste ploeg, maar zo extreem als dit seizoen, maakte ik het nog nooit mee zowel in kwantiteit als intensiteit van de blessures. En toch willen we dat niet als excuus inroepen. We proberen dat met de jongens die wel inzetbaar zijn, op te vangen. Ondanks de serieuze dip staan we nog steeds op twee punten van de leider. We blijven vol overgave meestrijden voor de titel, dat was trouwens de reden waarom ik me liet overhalen tot een overstap naar Doorslaar. Mochten we naast de hoofdprijs pakken, dan zullen we er toch alles voor gedaan hebben.”
(KCS)

Terug naar overzicht

Sponsors

 • inbraakveilig.be
 • aQuizien
 • aQuizien
 • Zakenkantoor Geert Verbustel
 • ROB Verhuur
 • Kasseien De Coninck
 • Poly Technics
 • Matthijssens BVBA
 • aQuizien
 • Proxy Delhaize
 • SD Worx

Laatste Update

De website werd laatst bijgewerkt op:

dinsdag 11 december 2018 om 19:37

Delen

 • Delen op Facebook
 • Delen op Twitter
 • Toevoegen aan Google Bookmarks
Copyright © 2007 - 2018. SK Grembergen - V2016.4 - Administratie