Nieuws - Resultaten SKG Jeugdploegen op de tornooien (07-05-2019)

Op de redactie vielen links en rechts wat sprokkels binnen in verband met de tornooien waarop onze jeugdploegen aanwezig waren de afgelopen dagen. Een overzichtje hierzo!

De duiveltjes U6 van trainer Diaz behaalden op het tornooi van Baasrode een 2e en 4e plaats.

De U9 van coach Philip behaalden een 2e plaats in Lebbeke: ze wonnen viermaal waardoor ze in de finale waren geraakt, om aldaar te verliezen tegen FCN St-Niklaas.

Onze U8, met trainer Nigel aan het roer, waren eveneens te gast in Baasrode. Ze behaalden een 2e plaats na 5-0 winst tegen Berlare, 1-0 verlies tegen Baasrode en 2-0 winst tegen Herdersem.

U8 Nigel.jpg

De U7 van trainer Bram wonnen het tornooi van Sint-Niklaas.

De andere U7-ploeg van trainer Bram behaalde een 2e plaats op het tornooi van Baardegem.

De U15 van SKG eindigden op het tornooi van Jong Lede op 9e plek (van de 16 ploegen), dit tussen allemaal provinciale en interprovinciale ploegen.

De U9-duivels van Philip waren eveneens in Lochristi, waar ze in functie van volgend seizoen 8 vs 8 speelden. Ze behaalden een knappe vierde plaats tussen allemaal provinciale ploegen.


De U15B waren zondagochtend aan de slag op het sterk bezette tornooi van VK White Boys Sint-Niklaas. Bij aanvang van de eerste wedstrijd leek ons elftal nog niet wakker en werd er kansloos verloren tegen KFC Sinaai met 3-0.
De tweede wedstrijd tegen VC Valaarhof was duidelijk beter en verdienden onze jongens en dames een gelijkspel, maar ze slikten alsnog een ongelukkig tegendoelpunt in de allerlaatste minuut (1-0).
In de derde wedstrijd was de ploeg eindelijk op toerental en werd er gewonnen van KFC Vrasene met 3-1, dit dankzij doelpunten van Hasse, Staf en Warre maar vooral door héél veel inzet! Een prachtige overwinning.

De laatste wedstrijd was er één tegen de bekerwinnaars, KV Mechelen. Om niet laatste te eindigen in onze poule mocht er niet verloren worden met méér dan 1-0. Ondanks de inzet stonden we al snel 2-0 achter tegen een goed voetballende tegenstander en moesten we dus alle nodige risico’s van dien nemen. We schakelden over van 4-3-3 naar een 3-3-4 opstelling en konden onze voet iets meer plaatsen tegen de sterke tegenstander. We kregen nog enkele kansjes maar werden uiteindelijk zwaar afgestraft op de tegenaanval met nog twee extra tegendoelpunten (4-0).

'Omdat er een ploeg niet kwam opdagen konden we geen finalewedstrijd meer spelen en eindigden onze U15B als 9e. Ondanks dat we achteraan eindigden zat er zeker een stijgende lijn in de prestaties op dit sterk bezette tornooi. De overwinning tegen KFC Vrasene (waarvan sommige dachten dat wij een hapje zouden zijn voor hen) was een bekroning voor de tomeloze inzet van de 13 aanwezige spelers'. (Lau)

U15B Lau.jpg

Met een sterk gewijzigde ploeg ging trainer Laurens met de U12B op tornooidag naar FC Eksaarde (zaterdag 04/05).

FC Eksaarde - SKG: 0-2
SK had een hele wedstrijd controle over de tegenstander en dit resulteerde in een dozijn kansen. Het was Lander Laureys (U11) die in beide helften een doelpunt voor zijn rekening nam. De verdediging stond pal en gaf weinig of geen doelrijpe kansen weg aan de thuisploeg.

SKG - FCD Beervelde: 1-3
Groenwit stond bij het rustsignaal één doelpunt voor via Milo maar gaf in de tweede helft deze voorsprong uit handen. We waren iets minder scherp dan in de eerste wedstrijd en helft en hadden daarbij nog eens de nodige tegenslag. Een afgeweken bal en een doelpunt op vrije trap (waarbij de eerste fout op een verdediger van SK gebeurde) zorgde voor een nederlaag.

City Pirates - SKG: 1-1
De laatste wedstrijd was tegen de sterke beren van City Pirates. Een overwinning was nodig om voor hen te kunnen eindigen, maar we lagen de hele eerste helft onder en gingen rusten met een 1-0 achterstand. Aangezien we moesten winnen gingen we met een verdediger minder spelen zo draaiden we de wedstrijd om. SKG kon de mannen uit het Antwerpse nu tegen eigen doel drukken en dat leverde de verdiende gelijkmaker op via een kopbaldoepunt van Stan. Op het einde had Tommy de goal van de overwinning nog aan de voet, maar een verdediger kwam prima terug en hield SK zo van de tweede plaats.

'We speelden zeker geen slecht tornooi en lieten bij vlagen weer zien dat we uitstekend kunnen voetballen. Bedankt aan alle invallers waaronder U11-en Lander, Maarten en Linus die het prima deden'! (Lau)

U12B Lau.jpg


Coach Patrick Van Damme sloot met zijn U12 ploeg een fantastisch jaar af met winst op het tornooi van Zogge. Jawel! Winst tegen de Schroevers Moorsel (2-1), daarna tegen E Zele (2-0) om dan de thuisploeg te verslaan met 3-0. Ten slotte werd SKL Doorslaar met 3-0 naar huis gestuurd. Prachtige prestatie van een 'mengeling' van spelers. SK speelde met:Iker, Warre B, de broers Merlijn en Lucas Criel, Senne,Seppe, Yani, Remco, Joppe en Daan. (Pat)Terug naar overzicht

Sponsors

 • Proxy Delhaize Grootzand
 • Vanhouwe
 • FitnessKing
 • Buggenhouts Tegelhuis
 • FitnessKing
 • Matthijssens Sanitair & Verwarming
 • SD Worx
 • Aquizien
 • Aquizien
 • Matthijssens Sanitair & Verwarming
 • Proxy Delhaize Grootzand
 • Aquizien
 • FitnessKing
 • Proxy Delhaize Grootzand
 • Matthijssens Sanitair & Verwarming
 • Argenta - Kantoren Grembergen & Dendermonde

Laatste Update

De website werd laatst bijgewerkt op:

dinsdag 28 juli 2020 om 18:20

Delen

 • Delen op Facebook
 • Delen op Twitter
 • Toevoegen aan Google Bookmarks
Copyright © 2007 - 2020. KSK Grembergen - V2020.06 - Administratie