Verslag SKG - KV St-Gillis (6-0)

Datum: 07/01/2018 14:30
Speeldag: 17
Categorie: Eerste elftal

Verslag:

Beste wensen!

SKG heeft zijn jubileumjaar ingezet met een knaller van formaat in de derby tegen de buren uit St-Gillis Dendermonde. Onze trainer, tijdens de winterstop vader geworden van een tweede zoontje, koos voor dezelfde elf die het voor de jaarwisseling zo goed deden tijdens de uitmatch op KFC Moerbeke.

Dankzij een heel alerte Alek Maes zat SK in de beginfase al meteen op rozen. Alek devieerde een voorzet (buitenkant linkervoet van Lennert D’hollander) fijntjes in doel (1-0). Meteen daarna kon Gregory Clapdorp voor de 2-0 gaan, maar de bezoekende doelman werkte in corner. Het was op diezelfde hoekschop dat referee Lorie zonder een zweem van aarzelen een strafschop floot in het voordeel van onze groenhemden wegens té intiem omarmen van de bezoekende verdedigers tegenover onze kopbalsterke luchtmacht. #MeToo. Stijn Quintelier klaarde de klus zonder veel poespas. 2-0 na zes minuten wedstrijd dus. Gelukkig Nieuwjaar. Hoeft het gezegd dat  de wedstrijd meteen in een beslissende plooi lag!? Niet onlogisch dus dat SK wat gas terugnam, wat maakte dat het pas tegen rusten een derde keer kon prikken. Daan Waegeman kopte een hoekschop, die er kwam dankzij een inzet van Daan trouwens, redelijk vrijstaand tegen de touwen (3-0). Iedereen onder een snijdende en ijskoude wind meteen snel naar binnen voor de pauze in een wedstrijd die gespeeld leek.

Rust: 3-0

SK startte de overbodige tweede helft sterk, en een bezoeker knalde onder aandringen van Gregory Clapdorp pardoes tegen zijn eigen dwarsligger aan. Na een goed uur spelen volgde het mooiste doelpunt van de namiddag: Daan kon na een aanval uit het boekje aan de tweede paal binnenschuiven (4-0) op assist van Gregory. Nog geen volle twee minuten later zwiepte Stijn van tegen de zijlijn met zijn linker de bal diep in de tweede zone van de backarea en het ronde ding ging over alles en iedereen tegen de netten (5-0). Leuk dat eveneens Alek Maes zijn tweede van de namiddag kon maken net na het ingaan van het laatste spelkwartier. Alek kopte een hoekschop van de ingevallen Axel Matthijssens niet onaardig achter de bezoekende doelman Meskens (6-0). Voor de laatste emoties zorgden de invallers Brent Claessens (te weinig krul in de bal na een individuele actie) en Axel Matthijssens (trap tegen de dwarsligger).
Afijn, 6-0 dus, en blij te zien dat SK zijn goeie vorm van net voor Nieuwjaar nog steeds te pakken heeft. Volgende week wordt het alleszins andere koek zoals ze zeggen: Sinaai - SK (om 15u00).

1-0
Alek Maes (3')
2-0 Stijn Quintelier (pen 6')
3-0 Daan Waegeman (41')
4-0 Daan Waegeman (65')
5-0 Stijn Quintelier (67')
6-0 Alek Maes (76')

Foto's van de wedstrijd: hierzo

SKG: Smekens Ward, D'hollander Lennert (76' Windey Thomas), Malfliet Sander, Anrys Florian, Waegeman Daan (67' Claessens Brent), Stevens Ken, Clapdorp Gregory, Quintelier Stijn (70' Matthijssens Axel), Van Uytvange Kris, D'haese Kris, Maes Alek. NG: Dierickx Jari.

St-Gillis: Meskens Jarno, Zaman Simon, Keppens Ferre, Segers Kim, Van Houts Delano, De Kegel Gert-Jan (56' De Meester Matthias), Moens Vincent (69' Merckx Bruno) , De Neef Mick, Smeken Christof (58' Poppe Yannick), Aeyels Matthias, Cassiman Niels. NG: Vanoverberghe Stijn.

Scheidsrechte
r: Lorie Jochim

Matchbal: Kinesiste Ilse Dierick - Volksvertegenwoordiger Leen Dierick - Carrosserie Van Driessche

Terug naar overzicht

Sponsors

 • inbraakveilig.be
 • De verffabriek
 • Poly Technics
 • Kasseien De Coninck
 • Matthijssens BVBA
 • SD Worx
 • aQuizien
 • aQuizien
 • Proxy Delhaize
 • Zakenkantoor Geert Verbustel
 • ROB Verhuur
 • aQuizien

Laatste Update

De website werd laatst bijgewerkt op:

vrijdag 20 april 2018 om 21:35

Delen

 • Delen op Facebook
 • Delen op Twitter
 • Toevoegen aan Google Bookmarks
Copyright © 2007 - 2018. SK Grembergen - V2016.4 - Administratie