Verslag SKG - Kemzeke (10-1)

Datum: 09/09/2017 14:00
Speeldag: 2
Categorie: U13 Groen

Verslag:

Na onze overwinning tegen Sparta Waasmunster het afgelopen weekend kregen we Kemzeke op bezoek. Een voor ons onbekende ploeg maar ondanks deze stap in de onwetendheid gingen we meteen in de aanval. De allereerste doelpoging was er dan ook een van onze groenwitten en het was meteen een grote! Warre kreeg tijd en ruimte om aan te leggen en zag zijn bal uiteenspatten op de dwarsligger. Daarna was Staf dan weer te verrast toen de rebound in zijn voeten viel en zo besloot hij te zwak in de armen van de doelman. Na een tiental minuten kwam Kemzeke een eerste maal opzetten en bij een hoekschop kwamen we goed weg toen een tegenstander vrij mocht inlopen en de bal voorlangs devieerde. Ondanks het overwicht van SK moesten we wachten tot de voorlaatste minuut van het eerste kwart op het openingsdoelpunt. Het was Lukas die zijn tegenstander te snel af was op een bal die terug kwam van een verdediger en hij knalde deze staalhard in de verste hoek (1-0).

Van bij het begin van het tweede kwart gingen we gewoon door op ons elan. We grepen Kemzeke meteen bij de keel en het was Staf, die goed gevolgd was op een doelpoging van Lukas, die onze voorsprong simpel mocht verdubbelen (2-0). Tussendoor haalde een verdediger van Kemzeke de bal nog op het laatste nippertje van de lijn maar toch wisten we voor de rust nog een 3e maal te scoren. Lukas liet een staaltje van zijn gave traptechniek zien met een welgeplaatst schot in de winkelhaak met zijn “mindere” linker.

Na de verplichte rust gingen we meteen op zoek naar een vierde treffer en een gerust stellende voorsprong. Net als in het eerste kwart had Warre pech toen hij nogmaals de dwarsligger vond op zijn weg en nog geen minuut later besloot Jerden voorlangs na een mooie aanval over rechts. Onze verdediging (Noah, Lotte, Hasse & Milo) had op die moment al de gehele wedstrijd de tegenstander van Kemzeke in hun achterzak en gaven amper kansen weg. Indien er toch een tegenstander door de mazen van het net glipte was er een attente Brecht in doel om de pogingen onschadelijk te maken. Vijf minuten voor het eind van het derde kwart schakelde we nog een versnelling hoger en knepen we de tegenstander helemaal dood. Na een prachtige combinatie tussen Jerden en Warre, kreeg Lukas de bal met een hakje aangespeeld door Warre en die ramde de bal in één tijd voorbij de bezoekende doelman (4-0). Knap was dat! Daarna werd Warre eindelijk beloond voor zijn prima wedstrijd toen Lando hem het straatje in stuurde en hij de bal rustig voorbij de doelman in het lege doel schoof (5-0). Het slotwoord van dit kwart was voor Lukas, die maakte zijn vierde doelpunt van de namiddag met alweer een droge knal tegen de netten (6-0).

De voorsprong die we opgebouwd hadden zorgde ervoor dat we nog rustiger aan de bal werden en vlot de ene na de andere combinatie op de groene mat brachten. Lukas werd meerdere malen helemaal vrijgespeeld en op een poging van hem was Staf weer bij de pinken om de rebound in het doel te deponeren (7-0). We namen toen enkele minuten gas terug en Kemzeke kreeg twee goede mogelijkheden. Een eerste werd door Brecht knap gestopt met een beenveeg maar bij de tweede moest hij zich toch gewonnen geven toen na een zeldzaam foutje in de verdediging een tegenstander alleen op hem af mocht komen (7-1). De tegentreffer was blijkbaar het sein om nog eens alles op alles te zetten en we scoorden in het slot van de wedstrijd nog driemaal. Eerst mocht Staf zijn hattrick compleet maken na een goede doeltrap van Brecht, gevolgd door Lando die zichzelf op het scorebord plaatste met een knap schot in de winkelhaak… Maar het slotwoord was voor Milo. Hij nam een bal vanop het middenveld in één tijd op de slof en zag via de vingertoppen van de Kemzeekse doelman de bal tegen de netten verdwijnen (10-1).

Een sterkte wedstrijd van de hele ploeg. We scoorde 10 doelpunten, maar wat met nog meer tevreden stelde was dat we amper kansen weg gaven aan de tegenstander. De concentratie die elke van de 10 spelers toonden tijdens de wedstrijd is een voorbeeld van de goede mentaliteit die deze groep kenmerkt. Volgende week gaan we op bezoek bij KFCH Sinaai, een volgende waardemeter!

Doelpunten
: Lukas (4), Staf (3), Lando, Milo & Warre.
Spelers : Brecht, Noah, Lotte, Hasse, Lukas, Warre, Staf, Milo © , Lando & Jerden.

(Lau)

Terug naar overzicht

Sponsors

 • aQuizien
 • Matthijssens BVBA
 • ROB Verhuur
 • Zakenkantoor Geert Verbustel
 • De verffabriek
 • aQuizien
 • aQuizien
 • Kasseien De Coninck
 • Poly Technics
 • inbraakveilig.be
 • SD Worx
 • Proxy Delhaize

Laatste Update

De website werd laatst bijgewerkt op:

zaterdag 19 mei 2018 om 08:04

Delen

 • Delen op Facebook
 • Delen op Twitter
 • Toevoegen aan Google Bookmarks
Copyright © 2007 - 2018. SK Grembergen - V2016.4 - Administratie