Een vooruitblik naar de Wedstrijd KVV Ardennen – KSKG

met Brent Claessens (SKG) en T2 Pieter Vandemergel (Ardennen)…

Brent Claessens: “Eerste goal deed deugd”

Na de winst tegen Zele reist groenwit vol vertrouwen naar Ardennen. De Vlaamse.

Vorig seizoen was de match op KV Vlaamse Ardennen een van de enige die werd gespeeld”, zegt Brent Claessens. “Alleen werd er toen op het veld van Oudenaarde gevoetbald omdat hun terrein niet beschikbaar was. Nu spelen ze in eigen huis. En naar we hoorden is dat een niet te best veld. Voor ons is het dus een dubbel ‘nieuw’. De zege van vorige week deed enorm veel deugd. Voor mij kwam er nog het prettige gevoel bij dat ik mijn eerste doelpunt van het seizoen maakte. Onze groep trekt dan ook vol vertrouwen naar ginder. Net als altijd zullen we uitgaan van het eigen collectief zonder te veel naar de tegenstander te kijken.”(ddd)


Pieter Vandemergel: “Ook thuis kunnen we een goed resultaat halen”

KVV Ardennen rekent zondag tegen Grembergen op de eerste thuiszege.

Zondag tegen Grembergen willen wij tonen dat wij ook thuis een goed resultaat kunnen halen”, zegt T2 Pieter Vandemergel. “De thuisnederlaag tegen Munkzwalm, bijna twee weken geleden, moet definitief uitgewist worden. Zoiets mag geen tweede keer gebeuren.

Na de uitzege in Latem zijn er nog werkpuntjes. “We moeten efficiënter zijn al was er in Latem het magistraal doelpunt van Amrani Ndikumana. Nicolas De Bruyne, die in Latem een trap tegen de enkel kreeg, doet vrijdag een test bij de beloften.” (rm)