Hier brandt de lamp!!

KSK Grembergen zal vanaf deze week elke dinsdag- en donderdagavond zijn energiezuinige LED-verlichting aansteken ter hoogte van de oefenterreinen, dit voor lopers en joggers.

Onze club komt daarmee tegemoet aan de vraag van onze schepen van sport Nele Cleemput om de voor de ‘coronasporters’ een veilige site te creëren waar ze kunnen lopen, wandelen, of welke andere fysieke inspanning dan ook.

Naar aanleiding van de verlichting die we al laten branden op de sportsite van Sint-Gillis voor joggers, kreeg ik de vraag of ook op de oefenvelden van SK Grembergen de LED-verlichting zouden kunnen branden”, aldus Nele Cleemput. “Blijven sporten wordt sterk aangeraden, maar dat kan niet altijd veilig als het zo snel donker is

Aangezien KSK Grembergen zich voluit schaart achter het advies om ook tijdens deze coronacrisis en semi-lockdown te blijven sporten werd aan de vraag uiteraard een positief gevolg gegeven.

Er wordt wel op gewezen om de coronamaatregelen zoals afstand houden en te sporten in maximumbubbels van vier personen trouw te blijven.

#keepsafe #blijfsporten!