KSK Grembergen is klaar voor het seizoen 2021-2022

De sportieve cel van KSK Grembergen is reeds geruime tijd klaar met zijn huiswerk voor het volgend seizoen. Bijna de gehele spelerskern die aan het afgeketste coronaseizoen 2020-2021 begon bij KSK blijft ook het komende seizoen groenwit trouw.

Enkel Jeroen Baetens (plant een buitenlands verblijf) en Dieter Van Tornhout (stopt) zullen volgend seizoen normaliter niet meer op ons wedstrijdblad terug te vinden zijn. KSKG blijft trouw aan zijn jarenlange beleid en vult zijn kern aan met een mix van ervaring en jeugdig talent. Het liefst wordt dan gekeken naar spelers uit de onmiddellijke omgeving, die zonder GPS probleemloos de terreinen rond het Klemeneir vinden.

Tot de ervaren nieuwkomers rekenen we Tjorven Quintelier (ex-VW Hamme, Robur, KVV Zelzate en YB Beveren) en Joeri van Bossuyt (onlangs op Grembergen gehuisvest, 7 jaar SK Leest en huidig seizoen St-Jozef Londerzeel). Bij de jeugdige talenten die de club vervoegen verwelkomen we Jari Dierickx (na een ommetje bij KV St Gillis terug naar de Grembergse stal), Jari De Wilde (ex-Sparta Waasmunster en VW Hamme), Yelle Windey (ex-beloften VW Hamme). Lukas Verschueren en Ahmed Anabtawi komen beide over van de beloften van FC Lebbeke. Tenslotte worden ook twee U17-youngsters overgeheveld naar de beloften, namelijk Joran Hostijn en Kjell De Schepper.

Daarenboven mogen we stellen dat KSKG ook nog twee interne transfers realiseert: Simon Vermachelen die afgelopen seizoen met een aanslepende hielontsteking overgekomen was van Haasdonk is via een passage bij kine Lieven Maesschalck en een behandeling bij sportdokter Jens De Decker terug topfit en ook Brent Claessens – schandalig aangetrapt tijdens de oefenwedstrijd tegen KSV Bornem – is na een lange revalidatie eveneens fit. Simon en Brent kijken alvast met enthousiasme en veel goesting uit naar het nieuwe seizoen.

Onze sportieve cel durft hopen dat onze huidige kern, aangevuld met bovenstaande versterkingen, voldoende gewapend zal zijn voor het nieuwe seizoen in 1e provinciale. We tellen af, samen met jullie!