KSKG 0 – SK Berlare 3

Het wedstrijdverslag kan alleen maar zeer kort zijn : “Het was niet goed, het was niet goed, het was echt niet goed”

Uw gelegenheidsreporter is een slechte verliezer en wou daarenboven geen gezondheidsrisico lopen in een volle kantine (die nochtans volledig Covid safe was) en bolde daarom reeds om kwart voor vijf richting Zogsebaan, alwaar hij zich een Vicaris Tripel uitschonk en zijn wedstrijdanalyse weergaf aan zijn enige toehoorder…waarop Helga repliceerde “Luc,het leven gaat verder en er zijn nog grotere problemen in de wereld…”. Waarschijnlijk is dat wel zo…

LVdV

Berlare begon sterk en Rivera loodste meteen Agushev door de buitenspelval maar de voorzet was onvoldoende. Op het kwartier zette Rivera Agushev opnieuw voor Smekens, maar deze kon met de voet redden. Het bleek slechts uitstel. Vijf minuten later mocht Rivera aan de zijlijn een vrije trap nemen. De hele verdediging en de doelman verkeken zich en de bal ging in doel.

Het bezoekende aanvalsduo bleef een gesel voor de thuisdefensie. Op het half uur rolden ze die helemaal op.

Pas net voor de rust kon de thuisploeg langs Windey voor een eerste gevaar zorgen.

Grembergen zette na de rust meer druk maar alles liep ongeordend met lange ballen op Maes. Een technisch veel sterker Berlare maakte met een derde treffer de match helemaal dood. (ddd)

DOELPUNTEN: 19’ en 29’ K. Rivera Armayones 0-1 en 0-2, 65’ D. Agushev 0-3.

GREMBERGEN: Smekens, Vercauteren (59’ Lardenoit), Anrys, Malfliet (80’ Van Hierseele), Windey, Verschueren (46’ Dierickx), Quintelier, Dierick, Ryckaert, Claessens (85’ Vylder), Maes.

BERLARE: Merlier, De Graef (89’ Van Gyseghem), Van Ransbeeck,, Broeckaert, De Schepper, Van Hover, Meerschman, Agushev (82’ Schockaert), Bliki, Rivera Armayones (87’ De Lee), Haentjens.