Oefenwedstrijd Mazenzele Opwijk – SKG: 0-2

SK Grembergen trok voor zijn vierde oefenmatch naar de terreinen op de Tesseskouter van de fusieploeg Eendracht Mazenzele-Opwijk. Het was even wennen voor onze mannen op het kunstgrasterrein aldaar, aangezien alles toch wat sneller gaat.

Tijdens het eerste kwartier had SK dus wat aanpassingsproblemen, maar kon daarna de match in evenwicht brengen tegen een sterke tegenstander. Na rusten zagen de toeschouwers een sterke tweede helft van SK en dat vertaalde zich op het scorebord. Na een goeie actie kon Maxim Dierick zwaar uithalen met rechts waarna Alek Maes de rebound voor zich nam en in het dak van het doel binnengetrapte. Tien minuten later verdubbelde de pas ingevallen Zeno Schockaert de score nadat hij door Bram Ryckaert in het straatje werd gestuurd en ‘één tegen één’ uiterst beheerst kon afronden. Knap doelpunt van onze jonge spits! Besluit: een goeie match met bijwijlen zeer goed voetbal van de beide elftallen hoor.

0-1 Alek Maes (60′)
0-2 Zeno Schockaert (70′)

SKG speelde met: Bourgeois Ruben, Anrys Florian, Claessens Brent, De Cock Sascha, Dierick Maxim, Lardenoit Addo, Maes Alek, Malfliet Sander, Ryckaert Bram, Schockaert Zeno, Van Daele Jordy, Vercauteren Warren, Vermoesen Jens, Windey Thomas. NG: Smekens Ward

Scheidsrechter: Ismail Ertem