Sportief Verantwoordelijke Luc Van Der Veken in ‘Het Nieuwsblad’

SK Grembergen blijft trouw aan de eigen principes…

Familieclub SK Grembergen blijft ook komend seizoen trouw aan zijn principes en dus komt er ook nu weinig of geen verloop bij spelers en entourage. Zowat iedereen blijft groenwit trouw. “Wie onze club een beetje kent weet dat we hier niet aan heldenverering doen”, zegt sportief verantwoordelijke Luc Van Der Veken. “Grote namen zal je hier slechts sporadisch vinden. Dat we dit seizoen Dieter Van Tornhout als speler telden kwam omdat hij via een relatie zichzelf aanbood op zoek naar een ploeg om nog wat te shotten. Met Tjorven Quintelier tellen we nu een ‘blikvanger’, maar de gewezen speler van Hamme, Robur en Zelzate past helemaal in ons plaatje van familieclub.”

Grembergen is één grote vriendengroep, één familie. Dat de meeste jongens hier al jaren voetballen is daar een mooi bewijs van. We streven naar een mix van ervaring en jong talent. We zijn blij dat kinesist Lieven Maesschalck de hielproblemen van Simon Vermachelen kon oplossen en dat ook Brent Claessens weer helemaal topfit is. Het is niet omdat we nu in eerste provinciale uitkomen dat we gekke dingen gaan doen.

We duimen dat deze kern voldoende sterk is voor eerste provinciale. De geplande investeringen (zonnepanelen, verlichting C-veld en facelift kantine) werden uitgevoerd. Bert Matthijssens stopte door zijn drukke professionele bezigheden als voorzitter en werd opgevolgd door Hans Burghgrave, zoon van stichter Herman. Rudy Quintelier werd als secretaris en IGC opgevolgd door Friedel Roels en Dominique Inzé.”(ddd)