Gregory Huylebroeck wordt de nieuwe hoofdtrainer van KSKG

vanaf het seizoen 2022-2023 als vervanger van Raf Van Overstraeten…

De sportieve cel van KSK Grembergen heeft de spreekwoordelijke knoop doorgehakt en zodoende Gregory Huylebroeck aangesteld als hoofdtrainer, dit met ingang vanaf het seizoen 2022-2023. Gregory (°1992) is uiteraard geen onbekende voor onze club. Na zijn passage als spits bij onze beloftenploeg stortte hij zich vanaf 2010 op het jeugdtrainersschap bij onze club om daarna de trainersstaff van SK Berlare te vervoegen vanaf het seizoen 2017-2018. Gregory behaalde tevens in 2017 het UEFA-A trainersattest.

SK Grembergen is de club waar voor mij alles begon, zowel als speler als als trainer” aldus Gregory Huylebroeck. “Toen ik vernam dat Raf besloot om de club te verlaten, aarzelde ik dan ook geen seconde om mij kandidaat te stellen om in zijn voetsporen te treden. Ik ben dan ook enorm trots dat het bestuur mij deze kans heeft gegeven om, na mijn passages bij SK Berlare en KRC Gent, mijn eerste stappen te zetten in het hoofdtrainersschap. Uitgesproken ambities formuleren ligt niet in mijn aard, maar ik zal proberen om het mooie werk van Raf van de afgelopen jaren verder te zetten met aanvallend voetbal, een goeie groepsgeest en de wil van iedereen om morgen een betere speler en trainer te worden dan hij gisteren was.

Gregory Huylebroeck zal vanaf volgend seizoen trouwens het gezelschap op de trainersbank krijgen van Dusty Everaert (°1984) die als hulptrainer Bart Nobels zal vervangen. Dusty – oud-speler bij Hofstade, Oordegem, Schoonaarde, KVV Schelde en SK Oudegem – was al eerder aan de slag als jeugdtrainer bij onze club en was de laatste tijd aan de slag bij SK Oudegem en SK Berlare. “Ik ben een coach die aanvallend voetbal wilt brengen. Iemand die zich voor 100% zal inzetten voor de club, leergierig is en zal blijven doorzetten” laat Dusty weten. “Passie voor het spelletje ‘voetbal’ en elke wedstrijd als een uitdaging aanzien. ‘Willen winnen’ is de boodschap!” Naast het veld is Dusty leerkracht, in relatie met Sofie, liefhebbende vader van Lio én fervent tennisser/padelspeler.

KSK Grembergen wenst beide heren alle mogelijke succes en handhaaft met deze trainerskeuze zijn filosofie om kansen te blijven geven aan jonge talenten uit de buurt.