Impact van het Coronavirus op de speeldag van 24/10

De jeugdwedstrijden U6 tot en met U17 kunnen volgens de richtlijnen van Voetbal Vlaanderen dit weekend nog worden gespeeld, mits voorwaarden!

Kantines en kleedkamers blijven uiteraard gesloten! De regelgeving is eveneens dat elke sporter slechts door 1 persoon mag worden bijgestaan naast het veld (ouder, broer, zus, nonkel of kennis, maakt niet uit!) en dat elkeen van deze begeleiders zich dient te registreren, dit in het kader van de contactopvolging. Voor wie zich op of rond de terreinen van SK Grembergen wilt begeven is dat via deze link. SK Grembergen wijst er ook nogmaals op dat een mondmasker verplicht is voor elkeen vanaf de leeftijd van 12 jaar, dit voor degenen die niet aan het voetballen zijn uiteraard…

Let op: rond ons zien we veel voetbalploegen reeds afhaken, niet zelden door besluiten van de burgemeester. Het is dus lang niet zeker dat alle jeugdploegen van SK Grembergen aan de slag zullen moeten dit weekend. Op woensdag 28 oktober zal Voetbal Vlaanderen het hele zaakje evalueren en de gepaste beslissingen nemen voor de daaropvolgende periode.
⚽⚽#blijfsporten⚽⚽