Nabeschouwingen bij de wedstrijd KSKG – KE Zele

Met Warren Vercauteren (SKG)  en Senne Van Ransbeeck (Zele)…

Warren Vercauteren: “Een mooie driepunter”

Rechtsback Warren Vercauteren lag met het binnenhouden van een overgewaaide voorzet aan de basis van het tweede plaatselijke doelpunt en de daaruit volgende zege. “Dit was zowel voor ons als voor Zele een levensbelangrijke match die we niet mochten verliezen”, vertelde een naar zijn zevende adem happende Vercauteren.

Mede omdat beide teams dat beseften, bleven de kansen beperkt. Toen we op voorsprong kwamen, gaf ons dat vleugels. Op het goede moment scoorden we een tweede keer. We wisten dat Zele alles op alles zou zetten. De laatste 10 minuten was het pompen of verzuipen. We zaten dood, maar hielden stand.” (ddd)


Senne Van Ransbeeck: “Ik geloofde sterk in de gelijkmaker”

E. Zele is er niet in geslaagd om een vervolg te breien aan de winst van vorige week.

Zele moest, na de 2-1 nederlaag op Grembergen, met lege handen naar huis. “Onze eerste helft was ondermaats”, zegt Senne Van Ransbeeck. “We schoten ons zelf weer in de voet door snel achter te komen. In de tweede helft waren we scherper. Tegen de gang van het spel in kwamen we 2-0 achter. Uiteindelijk kon ik de aansluitingstreffer maken, na een prima assist van Lesley Hoorens. Ik geloofde er sterk in dat we nog de gelijkmaker zouden scoren, maar onze voorzetten vielen telkens verkeerd.” (rdk)