Sfeerbeelden van onze U7A en PU13 op kermiszaterdag.

Op kermiszaterdag nam uw dienaar de wedstrijden duiveltjes U7A – Eendracht Buggenhout en de vriendschappelijke match van onze provinciale U13 tegen TK Meldert onder de lens.

Normaliter is de zaterdag volgend op de vermaarde Grembergse Reuzenommegang niet meteen de meest inspirerende voor onze jonge sjotters… en hun respectievelijke ouders waarschijnlijk 🙂 Meestal staan ze na een te korte nacht nog met slaapogen op het Klemeneir. Dat dit vandaag niet het geval was hoeven we niet meer uit te leggen…

Onze sjottertjes van de U7A worden dit seizoen gecoacht door Jarne Collaert, Karen Rossel en Brenth De Clercq. Zij speelden hun wedstrijdjes net voor de kantine. De U13 haspelden hun partij tegen de oranjehemden uit Meldert af op het spiksplinternieuwe C-terrein. Deze tieners worden dit jaar onder handen genomen door Eva Heirwegh (dochter van Vlasbloem-corifee Staaf) en ze kunnen ook rekenen op de goede raad van delegée Steven Verlé (topspits bij meerdere Grembergse ploegen). Fotootjes van het gehele gebeuren op deze ochtend van kermiszaterdag kan u hieronder bekijken. Met dank aan de respectievelijke shirtsponsors ‘Colfoot’ en ‘Laureys Consulting’!