SK Grembergen doet mee met de Vicaris-solidariteitsactie

Steun met aankoop van je eindejaarsgeschenk VZW De Tondeldoos én SK Grembergen!!

SK Grembergen helpt je in de zoektocht naar het ideale cadeau om onder de kerstboom te leggen, of om het nieuwe jaar goed in te zetten als presentje voor één van je geliefden. In samenwerking met brouwerij Vicaris kan er namelijk een cadeaubox worden aangekocht van 24 flesjes Vicaris aan €39,90 (incl. leeggoed). Let op: je komt met dit geschenk niet enkel op een goed blaadje te staan bij je vader, grootvader, doopmeter of gelijk aan wie je deze surprise ook schenkt, want met deze aankoop toon je ook je solidariteit met VZW De Tondeldoos én onze eigenste vereniging SK Grembergen. Drie vliegen in de spreekwoordelijke klap dus 🙂

Per aankoop van deze cadeaubox gaat er immers sowieso €5 naar VZW De Tondeldoos – dé VZW die zich al jaren inzet tegen de kinderarmoede in onze regio – en tevens gaat er €5 naar onze club als je ‘SK Grembergen‘ vermeldt in het vakje ‘bestelnotities’ bij de afrekening van je online-bestelling (zie schets onder dit bericht). U kan uw bestelling plaatsen op deze link!

De bestelde pakketten kunnen rechtstreeks afgehaald worden op de brouwerij zelf (Vlassenhout 5 op het industrieterrein Hoogveld), en dit elke woensdag van 09u00-17u30 en zaterdagvoormiddag van 09u00-12u00.

Deze solidariteitsactie loopt tot 31 januari 2021. Komaan!!
VZW De Tondeldoos, SK Grembergen, én Brouwerij Vicaris danken u bij voorbaat.