SKL Doorslaar 2 – KSKG 1

Een onverdiende nederlaag voor een sterk SK…

Een oude voetbalwet werd vandaag nog eens bewaarheid nl wie zijn kansen niet afmaakt krijgt het deksel op de neus.En het ging helaas niet om enkele kansen maar om een ganse karrenvracht.

SK begon ditmaal in overdrive met goed en snel voetbal,duelkracht en mooie aanvallen die in kansen resulteerden. We sommen ze even op :
3’ : corner onvoldoende geraakt door Alek Maes waardoor de bal centimeters naast
7’ : vrijschop Brent Claessens die met 2 cm gemist wordt door verschillende aanvallers
10’ : perfecte uitgesponnen aanval en Thomas Windey mist vanop 2 meter
15’ : Brent Claessens alleen op keeper maar mist
16’ : corner op de lijn gered
31’ : schitterend doelpunt na aanval over het ganse terrein,ten onrechte afgevlagd
32’ : Alek alleen voor keeper die redt en geel voor verdediger die hindert
40’ : Alek alleen op keeper af en zwak afgewerkt
En Doorslaar? Werd door SK overrompeld en moest het stellen met enkele scherpe uitvallen waarbij onze keeper Ward Smekens tweemaal Bilal afstopte. Komt dan minuut 44 : SK zo aan het drukken dat men Timothy Van Laecke wat uit het oog verloren was en die faalde niet. Dus zwaar onverdiend 1-0 ipv 0-3.

De start van de tweede helft was minder van SK en op de 55’ is Erkoc sneller op de bal en bingo 2-0. SK was duidelijk aangeslagen over zoveel onrecht en probeerde al wroetend maar het flitsende van de eerste helft was er uit.Doorslaar plooide massaal terug en nam geen risico’s. Het moet gezegd dat onze jongens met powerplay Doorslaar in de 16 drong en op de 80’ werden we beloond: Maxim Dierick kopt een corner van Bram Rijckaert keihard binnen. Doorslaar was genoodzaakt nogal wat fouten te maken rond de 16 maar de bal viel nooit goed voor ons.
Noteren we nog de uitstekende leiding van de piepjonge Ref Dries De Win: daar zullen we nog van horen.

LVdV