Wedstrijden 1e Elftal & Beloften

Impressies van de afgelopen speeldag…

“Beloften kloppen Juventus Schoonaarde met 1-4”

Na de onverdiende nederlaag tegen Houtem op woensdag jongstleden hebben onze beloften twee dagen nadien terug aangeknoopt met de overwinning op de prachtige kunstgrasmat van Juve. De eerste helft domineerden we maar slikten toch een doelpunt juist voor de rust.

In de tweede helft ontbond onze Rachid Soulemane al zijn duivels, scoorde de gelijkmaker op de 49’ en de 1-2 op de 54’. Onze beloften gingen door op hun elan en de 1-3 werd gescoord door Joeri Van Bossuyt (verlost van zijn gebroken rib). Rachid bekroonde zijn prestatie door nog een penalty om te zetten.


KSKG 0 -KVE Drongen 4

“Eerste elftal krijgt (nog eens) een les in efficiëntie”

SK kampeerde de eerste 10 minuten op de helft van Drongen en miste een reuzekans. Op de 7’ dwong Florian Anrys keeper Van Hende tot een reuzerefleks. Een minuut later claimde SK een strafschop wegens overduidelijk hands maar de ref gaf geen krimp. Op minuut 10 kwam Drongen voor het eerst piepen en het was meteen prijs. Een scherpe voorzet werd door Thijs De Rock mooi afgewerkt. Ja, ook dat is 1e provinciale. Op minuut 11 volgde een nieuwe kans voor SK maar we knalden van dichtbij over. Op minuut 20 volgde een nieuwe opdoffer: een scherp aangesneden vrijschop werd door Gaetan Vanpoucke sneller beroerd en de 0-2 stond op het bord. SK bleef werken en nog enkele kansen afdwingen maar het was steeds net niet.

In de tweede helft bleef SK zwoegen, op zoek naar de aansluitingstreffer. Waarom Brent Claessens op de 75’ vanop 3 meter de bal niet in het ledige doel kreeg zal voor uw reporter altijd een raadsel blijven. De goed ingevallen Addo Lardenoit knalde nog op de paal en wat volgde was de 0-3 via opnieuw Thijs De Rock. SK moest de kelk tot op de bittere bodem ledigen en slikte nog de 0-4 via Arne Van Schoors.

0-4 op ‘t Klemmeneir, da’s lang geleden

LVdV